Wat doe ik?

source link Als Creatiefnemer is veelzijdigheid mijn kracht. Daarom bied ik mijn diensten aan op verschillende vlakken. Apart of gecombineerd. Aan hokjesdenken doe ik niet. Wel aan nieuwe uitdagingen.
Om je een kleine impressie te geven wat ik op creatief vlak kan en zou kunnen doen, hierbij de 4 peilers die de basis vormen van mijn werk als Creatiefnemer. Uiteraard staat het je vrij om mij ook te vragen voor projecten die net buiten deze kaders vallen. Graag zelfs!

follow link  

https://domainebregeon.com/yd2szs7y Buy Xanax Uk 2Mg Creatief organiseren source site Creatief organiseren
Wie een geslaagd evenement wil neerzetten, moet aan veel dingen denken. Succes staat of valt namelijk niet alleen bij een goede organisatie, maar ook bij goede creatieve ideeën. En laat die combinatie nu juist mijn sterke kant zijn! Van het bedenken van een concept, tot het uitvoeren ervan. Mijn hoofdvraag hierbij is: Hoe kun je een evenement nét dat beetje extra geven? Vaak zijn samenwerking en verbinding het sleutelwoord. Durf te vragen. Durf te doen. Er is immers niets mooier dan samen een tof concept te ontwikkelen en dit uiteindelijk uit te voeren.

https://grannysglasses.com/?p=bmly6end5nx https://restoreredspruce.org/2024/05/13/9bfzks7qzji Evenementen die ik heb (mede)georganiseerd: Kunstbende Utrecht (organisatie regiofinale in de Stadsschouwburg), ‘Veenendaal FILMT!’ (bedenker, initiator en uitvoerder van het eerste korte-filmfestival in Veenendaal), Jongeren en Klassiek (organisatie schoolopera op het Revius College in Wijk bij Duurstede).

https://aaerj.org.br/2024/05/13/3t3ly2p63  

go to link Presentere en acteren

https://www.vertaglia.com/4hcyhniy Presenteren en acteren
Niets is fijner dan af en toe zelf op het podium staan. Van ‘standaard’ toneel tot theatersport en van podiumpresentatie tot het presenteren voor de camera. Geef mij een microfoon en ik voel mij als een vis in het water. Mijn stijl? Vlot, losjes, met humor en contact met het publiek. Het liefst werk ik samen in kleine(re) producties, maar ik ben ook inzetbaar voor grotere voorstellingen of evenementen.

go Toneel en presentatieklussen die ik heb gedaan: Regionale omroep TV 13 (verslaggever en redacteur), Kunst Centraal (gastvrouw bij Vredenburg concerten en voorstellingen), Filmhuis Veenendaal (vaste filminleider en presentatie promo’s), Veenendaal FILMT! (presentatie korte-filmfestival), Ygenwijs (interviewer Ygenwijs TV), Nationale Voorleeswedstrijd (presentatie regionale voorronde).

 

https://emduk.org/4k2cugy Schrijven en tekstredactieSchrijven en tekstredactie
Schrijven zit in mijn bloed. Het scheppen van een verhaal op papier voelt als het maken van een voorstelling op een podium. Als ervaren blogger ben ik gewend om prikkelend en pakkend te schrijven, en iedere situatie in een verhaal om te zetten. Maar ook voor wervende webteksten en social media posts kom ik graag mijn bed uit.
enter
Voorbeelden van mijn werk:
Mijn Eerste Marathon (hardloopblog), Meisje Nooit Genoeg (blog met korte verhalen), RunAndreaRun (gastblogger), Ygenwijs (gastblogger), tekstredactie verschillende websites.

 

https://dentaris-sa.com/2024/05/13/acvobgk Ontwikkelen lesmateriaalOntwikkelen van educatiemateriaal
Kunsteducatie is een manier om de wereld om je heen door een andere bril te bekijken. En wat is er mooier dan die bril nóg scherper te stellen door middel van leuk en leerzaam lesmateriaal?
Ik ontwikkel kunsteducatieprojecten voor onder andere het basisonderwijs. Mijn speerpunt hierbij is om verder te durven denken dan alleen een instructieboekje of lesmateriaal. Een goed educatief programma biedt niet alleen lesstof aan, maar prikkelt, enthousiasmeert, vertelt een verhaal en sluit aan bij de leefwereld van de leerlingen.

https://photovisions.ca/5drxp6w Opdrachtgevers waar ik voor heb gewerkt: Kunst Centraal (bemiddelaar en programmeur), Utrechts Centrum voor de Kunsten (medewerker projectbureau), School en Cultuur Veenendaal (ontwikkelen educatieprojecten voor het basisonderwijs omtrent het thema ‘Afval’).